2019-03-31 308 views
行完街,去咗apm附近嘅餐廳食晚飯。呢到出名lunch buffet同埋晚市都有嘅任食salad bar,可惜當日飲完嘢先去食晚飯,同salad bar就無緣了。當晚叫了甲羅燒海鮮意大利飯 $168 個risotto份量好多,齋食都幾淡味吓,望落個甲羅燒好似都幾細,心諗係咪中伏,點知原來個甲羅燒係足夠撈勻成個飯,而撈完又真係好夠味,非常神奇,撈完之後成個飯都好鮮,好creamy又好香蟹膏味,加埋蟹籽,口感十足!慢煮法式豬鞍配紫薯蓉 $198 賣相好靚,豬鞍又大塊又厚肉,一啲都唔鞋。而且配菜都唔馬虎,特別係個紫薯蓉,好香口,一大球超滿足。以上兩款食物都係a la carte,加+$28可以轉做餐,會有餐湯、餐包同飲品。需加一服務費,埋單2人約$460。如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
甲羅燒海鮮意大利飯
慢煮法式豬鞍配紫薯蓉
需加一服務費,埋單2人約$460。
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
甲羅燒海鮮意大利飯