2020-11-28 394 views
好耐冇行街,喺尖沙咀行行吓,俾佢樓下個牌吸引咗上去,個名又幾得意😆,叫做烏蠅館#香辣烤龍躉魚🐟 等一次6:15食晚餐🥣估唔到6:30已經全場爆滿,仲開始排隊等位👍我地一坐底侍應招呼好好,介紹我哋食烤魚🐟,慢慢好長細介紹三款烤魚我哋聽,仲有三款配菜送(雞髀菇、萵筍、雲耳)烤魚到之後仲講埋要煮到個醬汁有少少變色,先會過來幫忙開蓋,侍應好細心題我地食曬烤魚先,再上火鍋配料我哋叫咗招牌龍躉烤魚小辣🌶️,辣得來又香,香得來味道真係好野味(回味)後來叫咗肥牛、鵝腸、鴨血、黑毛豬片、餃子雙拼,食晒之後真係忍唔住加多碟土豆粉,吸晒啲汁食落口真係不得了😋,飲品點了黑糖珍珠奶茶果然水準唔錯,可以再約朋友去多幾次,最緊要係佢哋真係排晒隊都唔會趕客走,值得一讚👍👍👍總括嚟講,食物同侍應態度都一流👍
#香辣烤龍躉魚🐟
等一次6:15食晚餐🥣
估唔到6:30已經全場爆滿,仲開始排隊等位👍
總括嚟講,食物同侍應態度都一流👍