10月24號7:00pm晚市個白色T-Shirt男職員服務好好,得佢自己一個人打理哂所有落單,送菜,執枱,睇住佢每一次有人走佢都消毒張枱,係咁忙嘅情況,都仲好有禮貌好脾氣,識得按撫d客話配菜牙菜轉過頭refill送過嚟,招呼哂全場冇欺場,真心佩服值得一讃!!原本未開店時6點前到未有人,所以係對面等,好搞笑地一到6點d人突然之間唔知係邊度湧出嚟,突然好長龍,冇心野準備去搶位🤣 慢慢行去排,我排個位差唔多龍尾,排咗一個鐘左右,7點入到去,點菜d食物大約10分鐘到,都好快。我哋亦都食得好快,食咗15-20分鐘就食完,讓張枱等其他人快d有得食。食物方面,餃子冇乜特別,可叫可唔叫。叫咗個$138乜配料都有齊嘅拉麵。一碗粗麵,一碗幼麵,自己唔係好分到個分別🤦🏻‍♀️個流心蛋超靚仔,高水準,超流心好味。如果你食得辣,配菜牙菜令碗麵加唔少分,好爽口,但又好辣。碗麵個义燒冇乜特別,原味湯底飲咗幾啖,比較咸。可惜今日檸檬拉麵sold out,試唔到。

食物方面,餃子冇乜特別,可叫可唔叫。

個流心蛋超靚仔,高水準,超流心好味。

如果你食得辣,配菜牙菜令碗麵加唔少分,好爽口,但又好辣。

碗麵個义燒冇乜特別,原味湯底飲咗幾啖,比較咸。

可惜今日檸檬拉麵sold out,試唔到。
2021-10-24
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner