2019-05-16 760 views
去呢間餐廳之前 聽話好多人講話啲野唔好食 啲服務態度又差, 但試完之後發現其實都唔係咁差,反而會想再去多次。早一個星期bk位,係母親節正日同媽咪去食,以為呢啲咁有名氣既餐廳正日一定會加價,點知都冇👍🏻因為係兩人枱 所以有得坐近窗邊 望正個維港食飯😍未叫野食之前 先黎左個牛油包先, 啲牛油唔似出面咁其求俾普通貨色黎hea你, 隻味似係自家制,出面食唔到叫左一個慢煮烤八爪魚,啲八爪魚食落好嫩,配埋個汁好好食好特別!之後再黎一個西瓜鴨肉沙律,鴨肉份量好多,搭埋啲沙律菜食 好夾👍🏻因為兩個人黎食所以試唔到威靈頓牛扒,太大份,所以叫左份西冷扒,牛味好重亦有啲燶邊,好正!最後叫左個檸檬批,我問個staff可唔可以係甜品旁邊寫字,佢話可以, 我以為佢係會寫係個批既旁邊,點知直接送多個朱古力慕絲蛋糕俾我地 然後係個cake既旁邊寫字 , 好貼心😍👍🏻,但cake唔hea. 朱古力味好濃又唔甜,入口亦好滑!檸檬批既蛋白亦鬆配搭啲檸檬酸酸地 好解膩👍🏻總括而言,我覺得呢間餐廳並唔係啲人講到咁差,值得再去,希望下次可以試埋威靈頓牛扒🤤
去呢間餐廳之前 聽話好多人講話啲野唔好食

早一個星期bk位,係母親節正日同媽咪去食,
以為呢啲咁有名氣既餐廳正日一定會加價,點知都冇👍🏻

因為係兩人枱 所以有得坐近窗邊 望正個維港食飯😍

檸檬批既蛋白亦鬆配搭啲檸檬酸酸地 好解膩👍🏻