2022-06-23 15 views
海南雞飯就成日都食,但真係食完覺得好味既得好少,而今次呢間爺爺雞飯係少有我覺得好食既😍-1️⃣爺爺海南雞配油飯 ($68)對我黎講正既海南雞要做到幾樣野😬無骨、肉質爽嫩、雞皮Q彈,而呢個海南雞飯做得到😍然後個湯同個油飯都好香,D飯粒粒分明,好有光澤🤪2️⃣馬來肉骨茶 ($70)個肉骨茶好香濃同足料,入面有一大舊連埋D衣一齊煮既蒜頭,個員工見我地無食就同我地講個蒜其實食得,之後我就試左啖😂咬落去好軟棉棉,而且索曬D湯汁,所以好香,不過食一兩啖就夠了😂3️⃣印度薄餅 ($48)個小食就普通D,個薄餅似我平時係超市買黎煎個款😂不過個汁都OK既😂個日我夜晚去無咩人,坐都坐得既舒服🤪然後野食又好食,價錢又合理,員工又nice,會再去幫襯😜
1️⃣爺爺海南雞配油飯 ($68)

2️⃣馬來肉骨茶 ($70)

3️⃣印度薄餅 ($48)