2024-02-05 617 views
之前老公話想去西貢行下,順便去 WM Hotel 食Lunch ,我哋好鍾意去呢間酒店,每次來感覺好舒服好有度假的感覺。位於酒店地下低層的 M Square ,空間好大樓底高,坐位好舒服感覺好Relax。Pet friendly 之餘仲有好多娛樂設施,有桌球、VR哥爾夫球、遊戲機等,適合一家大細一齊來。💛Roasted Beef Salad 🥗💛沙律份量好多,老公好鍾意食沙律菜,羅馬生菜、彩椒、青瓜等材料都好新鮮,烤牛肉的肉質嫩滑juicy,加上黑椒、Feta cheese去調味,再配上佢個蜜糖芥末汁好夾好好食。💛Calamari Squid Ink Pasta💛魷魚質地好爽彈,墨汁意粉煮得煙靭度剛好,最特別係用了芥末忌廉汁同埋蕃茄莎莎醬,食起嚟唔會好似淨係忌廉咁膩,蕃茄莎莎帶少許酸酸甜甜中和返個感覺好清新。💛Betty’s French Toast 💛老公超愛呢個法式多士,多士質地做到好軟熟有啲似麵包布甸咁好特別,配埋雜莓醬、生果、餅碎、糖漿等一起食好夾。臨走時仲叫咗杯 Snacks cup 可以take a way 一路行海邊一路慢慢嘆。上面裝食物下面係飲品中間插支飲管拎起上來好方

💛Roasted Beef Salad 🥗💛

💛Calamari Squid Ink Pasta💛
Calamari Squid Ink Pasta

💛Betty’s French Toast 💛
Betty’s French Toast

臨走時仲叫咗杯 Snacks cup 可以take a way 一路行海邊一路慢慢嘆。上面裝食物下面係飲品中間插支飲管拎起上來好方便。

💜墨西哥脆片 配 荔枝味茶💜
Nachos 脆脆配上牛油果醬、酸忌廉、蕃茄莎莎、芝士醬、少少辣椒。茘枝茶幾香又唔甜。

2024-02-05
Type of Meal