2020-09-22
同家人三大一細去南豐紗廠,第二來Fleur食飯,因為食物真係好靚同好味。今次又再叫左Fleur lover 同埋meat lover, 新加fish lover. 先講Fleur lover, 真係好靚丫,見到就覺得賞心悅目,味道都好正,忌廉不太甜,鬆餅鬆軟又飽肚,仲要有新鮮水果加果仁,仲有靚靚食用花,好正丫。至於meat lover ,啱曬我呢啲食肉獸,鹿兒島豬肉真係好好好好味丫!肉質juice, 外脆內軟,加埋紅椰菜,同埋是拉差沙律醬,外面有竹炭麵包邊脆內軟,每次食都覺得超正。今次新加既fish lover 就相對地一般,三文魚煎得唔錯,不過個意大利煎飯就麻麻地,份量好少之餘,味道都一般般。如果下次再來,我應該會試其他,唔會再叫fish lover.不過,總括而言,呢間餐廳絕對值得試。
不過,總括而言,呢間餐廳絕對值得試。