2022-11-17 86 views
呢間係一間有溫度嘅小店。六點幾去到,餐廳未開始忙碌,老闆親自招呼,幫我哋開咗outdoor位置嘅小木枱,輕輕交談幾句,小店就係有呢種人情味。餐廳係一個神秘嘅空間,完全感覺唔似喺尖沙咀嘅鬧市!餐牌選擇唔算多,我哋食咗鰻魚飯、壽喜燒牛肉、雞泡魚乾同埋明太子雞翼。暗然銷魂鰻魚飯好正,口感軟滑嘅鰻魚配上濃味嘅鰻魚汁,送飯一流😋 蛋汁同埋蔥花亦令到味道更加豐富。另一個主菜係壽喜燒牛肉配咗貓飯,貓飯本身味道已經豐富,再撈少少牛肉汁真係好好食!壽喜燒牛肉份量好多,仲有好多菇菌配菜,推介啊👍🏻本身好想試佢哋嘅漢堡扒,可惜小店人手有限,依家一日只做十個,我哋去到嘅時候已經賣晒囉🥲小食亦都高質,明太子雞翼味道鹹香少少辣,雞泡魚乾烤得乾身,兩個都係好好嘅送酒小食。今次時間有啲匆忙,無點甜品,下次再試下。

餐廳係一個神秘嘅空間,完全感覺唔似喺尖沙咀嘅鬧市!

今次時間有啲匆忙,無點甜品,下次再試下。

2022-11-16
Type of Meal