2024-07-11 83 views
今日出在去銅鑼灣做嘢, 順便係附近食埋lunch , 咁啱經過希慎廣場, 我記得地庫咗層有food court , 又唔知想食咩, 諗住落去行個圈睇吓有冇野想食.Food court 種類都算多, 環境乾淨衛生, 座位舒服, 行過間漢堡飽店, menu 幾吸引,特別係黑松露和牛漢堡, 見到即刻想叫黎試吓.黑松露和牛漢堡: 套餐包埋野飲, 漢堡非常足料, 有厚切澳洲榖飼和牛配特級黑松露醬伴大孔芝士, 煎旦和溫室豆苗. 去取餐咗陣見到個漢堡已超級滿足, 超香黑松露味, 黑松露醬舖到滿滿, -咬落口和牛有濃厚牛味, 並且非常juicy , 另外豆苗新鮮清甜本身諗住簡單食, 冇諗過有意外驚喜, 推介😋😋😋😋

本身諗住簡單食, 冇諗過有意外驚喜, 推介😋😋😋😋
2024-07-02
Type of Meal