🥩🥩🥩由前身伊呂波開始至依家轉營後既肉料理廣,都一直都有幫襯,數落都接近十年每次去都會食set lunch,性價比高,而餐廳內尚算寬敞,每枱食客都會用和紙隔板分格,增加私隱度,整間餐廳環境都模仿了日式格局,遇爾還會感受到一刻既寧靜燒肉定食包括前菜、茶碗蒸、湯、主食、白飯(可添飯)、甜品燒肉定食 ($140)可選兩款:小牛排、豚肉、雞肉、里脊肉、牛舌、牛腸今次簡左小牛排及牛舌,小牛排好香好有肉味,牛舌有厚度之餘咬落去完全唔un 特選燒肉定食 ($180)可選兩款:壺漬小牛排、上小牛排、上牛舌、上外橫隔膜今次簡左上小牛排及上外橫隔膜,額外加$75轉肉加大,比小大牛排更juicy更有肉味,上外橫隔膜很嫩滑肉類都加左醬油調配,單單食肉會覺得偏咸,配白飯真係一碗都唔夠,不愛濃味既朋友可要求少或走醬油加上前菜有醒胃泡菜,好滑既茶碗蒸,面豉湯,最後有雪糕作完美總結
🥩🥩🥩

燒肉定食包括前菜、茶碗蒸、湯、主食、白飯(可添飯)、甜品
燒肉定食 ($140)
可選兩款:小牛排、豚肉、雞肉、里脊肉、牛舌、牛腸

特選燒肉定食 ($180)
可選兩款:壺漬小牛排、上小牛排、上牛舌、上外橫隔膜

$180 (Lunch)