2011-12-12 129 views
星期六的中午, 男友突然話想飲茶, 結果去左好多人等既<<潮江春>>! 等左成45MIN先有得食, 不過食完都覺得好值得!先講入左去, 佢地安排左卡位比我地2個, 所以好好彩, 我地坐得好闊落同舒適~ 用具都好乾淨, 雖然好多客人, 但員工親切有笑容!先講個前菜, 都好好味GA, 我多數唔食/ 食剩好多, 因多數都係花生果D, 但呢次好唔同呢!之後叫左5碟點心:粉果: 皮好薄, SIZE啱啱好~明蝦角: 勁好味, 皮好脆, 入面D蝦大大粒又冇腸(最怕一D地方D蝦腸挑得唔乾淨!)奶黃包: 個皮少有咁光滑, 食都食得開心D!羅白糕: 煎得好香口~鳳爪: 好入味, 都係冇得彈~~下次一定會再去, 等耐D同貴D都值得!

前菜都好正GA!
之後叫左5碟點心:

粉果: 皮好薄, SIZE啱啱好~
奶黃包: 個皮少有咁光滑, 食都食得開心D!
羅白糕: 煎得好香口~
鳳爪: 好入味, 都係冇得彈~~
色香味俱全
羅白糕~份量同味道都好啱~!
下次一定會再去, 等耐D同貴D都值得!

2011-12-10
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$85 (Lunch)
Celebration
Chinese New Year
色香味俱全
前菜都好正GA!
羅白糕~份量同味道都好啱~!