2025-02-11 0 views
Season. Café1月23日 Thu呢一棟乜乜KCC 對區外人嚟講真係 hidden agenda。葵興MTR已經冇乜睇頭,仲要天橋飛天橋行6分鐘,跟住仲要上8樓,一定要搭𨋢,如果唔係轉到頭都暈。不過上到去你就會覺得all the hard work pay off。裝修得好舒服,大量natural light暖暖感覺。枱凳選擇得非常適宜,好穩陣(唔係講笑呢個要求真係好卑微唔係度度有)坐得好舒服。好適合傾嘢、close大deal、拍拖調情、briefing……..除咗地方好,啲食品都好出色。意大利+美式為主。我覺得佢哋意大利系列嘅出品比較啱我口味。- 慢煮牛脷串燒火牛啱啱好,外脆內Juicy,好香口。- 蟹肉餅通常去啲好高檔嘅餐廳先有,仲要冇佢咁好食。真係抵讚,比多幾草野都抵。跟住隨便叫咗兩個基本嘅意粉。都做得非常之出色。
Season. Café
1月23日 Thu

- 慢煮牛脷串燒
火牛啱啱好,外脆內Juicy,好香口。

- 蟹肉餅

跟住隨便叫咗兩個基本嘅意粉。都做得非常之出色。

2025-01-23
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
  • 蟹餅