2019-08-07 209 views
呢間餐廳新開既時候已經好留意,因為佢地既fusion菜好特別咁😮所以其實都bookmark左好耐,前排去完會展既展覽,順便過黎食晚飯。-炸雞皮($58)呢個雞皮比我想像中大塊,食落好似魚片。好岩食住送酒,食住傾計,最驚喜係係醬汁!調得好特別,個味酸酸地辣辣地咁,好配合喎😋-糖醋豬腩片($78)呢個係冷盤,慢煮既豬腩片卷住紅蘿蔔絲同青瓜絲。最欣賞係佢個糖醋醬汁,再有啲蒜泥,食落超開胃,又惹味!我好鍾意,但偏重口味😆-龍蝦汁雙面王($188)呢道菜係最有fusion味道既一款。平時食開既粗麵,撈左龍蝦汁,麵都唔錯有爽口。有兩隻大蝦,蝦煎香過,蝦肉新鮮,唔錯的。-我地每人叫左一杯homemade lemonade,又真係好好飲喎,唔會太酸,味道岩岩好🍋
炸雞皮($58)
糖醋豬腩片($78)
龍蝦汁雙面王($188)
呢道菜係最有fusion味道既一款。
平時食開既粗麵,撈左龍蝦汁,麵都唔錯有爽口。
有兩隻大蝦,蝦煎香過,蝦肉新鮮,唔錯的。
$200 (Dinner)