2021-10-09
成日係朋友網上交友平台 story見到呢間,心思思想食好耐🤔所以趁lunch time有時間就去試下係咪真係咁好食!!-💛黃色商家-🐮板燒吉列牛($118)之前食過幾間吉列牛,都冇呢間嘅吉列牛嘅炸衣咁脆,啲牛肉油脂分布平均,食落肉汁都幾豐富,炸衣厚度啱啱好,而且燒完都仲係幾脆,口感唔錯😙🧡 牛肉嘅厚薄同size都適中,啱啱好一啖食晒,份量對得住價錢😛。美中不足嘅係牛味唔算好濃🥺,無論齋食定點汁牛味都唔太濃,不過值得一讚嘅係個汁幾解膩,味道嘅濃淡都啱啱好🥰-🐮秘•燒黑松露吉列牛($158)牛味一樣唔太濃,黑松露味唔太出,但點埋汁食會香好多😋黑松露就冇原味咁脆,同埋味道比原味會重少少,其他野例如份量、炸衣厚度同size都大致一樣😛-🍚🥚秘之飯素+楓糖流心蛋 (+$20午市定食)飯素份量好夠,一啲都唔孤寒😋😋夠晒撈匀成碗飯!!同埋飯嘅份量同牛嘅份量夾得啱啱好🍚不過流心蛋就冇乜蛋味,略嫌有啲淡☹️同埋嗌定食會送一罐zero或者忌廉,(題外話)雖然新嘅zero真係好難飲…🤯-可能係因為午市唔算太多人,一點左右去到唔使等位就可以入座🤩同埋服務都幾好,我哋食咗九個字左右,佢哋都已經幫我哋加咗三次燃料k
💛黃色商家
🐮板燒吉列牛($118)
🐮秘•燒黑松露吉列牛($158)
🍚🥚秘之飯素+楓糖流心蛋 (+$20午市定食)
可能係因為午市唔算太多人,一點左右去到唔使等位就可以入座🤩同埋服務都幾好,我哋食咗九個字左右,佢哋都已經幫我哋加咗三次燃料keep翻個火🥰而環境方面就可以再改善下,見舖頭好多隔板都有裂痕🥲🥲提提大家呢間淨係收現金,想食嘅話記得帶定cash喇~