2021-04-14
想食勻海港城可使用Coupon嘅餐廳今次來到芽莊4人order左10款菜式+4杯飲品有coupon嘅情況下真係好抵推介1.芝麻蝦多士:感覺唔算超級熱氣,配上千島醬同大大蝦肉真係好好好味雖然唔知道蝦多士係唔係越南名物。2.牛柳湯河粉:牛肉同河粉都好滑,而且重點湯底飲完唔會覺得重味精。3.生蝦🦐:價錢超抵,未試過一碟有咁多隻生蝦,雖然相對size比較細。4.通菜:正常綠色食物,味道適中。5.軟殼蟹:炸到金黃酥脆。6.軟殼蟹木瓜沙律:想有酸酸甜甜嘅感覺,軟殼蟹份量足夠,美中不足係落左九層塔搶曬木瓜嘅味道,要揀曬出來先得。(以上排名分先後⋯)可以skip嘅1.紙米卷:冇味😂2.牛油雞翼:炸衣太硬3.沙爹豬肉串燒:可能係五花腩嘅關係,但係全部都係白雪雪嘅肥豬肉⋯吞唔到落口4.三文魚撈檬:檬粉正常,可惜三文魚太乾太結實。好似拆肉會變成三文魚鬆咁🙃飲品:椰青+薄荷soda+鹹檸檬soda+越南啤酒(全部正常發揮)整體來講,價錢同味道都係值得再encore嘅餐廳。
今次來到芽莊
推介
4.通菜:正常綠色食物,味道適中。
5.軟殼蟹:炸到金黃酥脆。
(以上排名分先後⋯)
可以skip嘅
1.紙米卷:冇味😂
2.牛油雞翼:炸衣太硬
整體來講,價錢同味道都係值得再encore嘅餐廳。