2024-04-10 86 views
假日相約朋友見面,行到附近就坐低食個lunch. 餐牌款式有牛、豬、雞扒,亦有牛肉飯,意粉類。加set A就可配飯意粉薯菜同餐飲。加set B就可再有埋餐湯。牛扒餐有standard 150g或加碼300g選擇。朋友點了一個standard size, 而我就揀左個燒雞扒餐。二人都upgrade做set A,叫左杯特大凍檸茶,無限添飲(不過咁大杯,我一杯都飲唔晒😂😂)。牛扒味道正常,size有d細,如果唔加飯、意粉,薯菜係會唔夠飽😅;反而雞扒有驚喜:皮煎得脆脆,但雞肉嫩滑,仲非常juicy,價錢仲平過牛扒一截🤭🤭。食物質素尚可,但位置偏僻,我應該唔會再專程來🫠🫠

食物質素尚可,但位置偏僻,我應該唔會再專程來🫠🫠

lunch set 牛扒150g
lunch set 特大雞扒餐