2018-12-12 121 views
魔膳廚房假日午市自助餐 成人價$88 ..小童價$59 就可以2小時內任食任飲了!星期日的中午到達已經見到聖誕佈置,充滿聖誕氣氛呀! 🎄🎄首先有沙津生果吧!仲有2款西式湯選擇!食物選擇都不小呀!有黑松露忌廉焗魚柳(內含薯蓉). 煙肉芝士焗西蘭花. 鮮茄豬扒.蒜蓉炒雜菜.日式照燒雞扒.瑞士雞翼.日式洋蔥金菇牛肉炒烏冬.煙鴨胸蜜桃炒意粉.菠蘿海鮮炒飯.炸魚餅...個人大推法式紅酒燴牛面脥肉 !牛面脥肉入味又夠嫩...我不斷一食再食!推介!另外,雞翼同薯蓉都很得我心!我來來回回拿了好幾碟呀 🤣🤣飲料選擇超多又有特色!有芒果特飲同荔枝特飲,及多款茶包提供,總有一款合你心水!甜品都好多選擇的,女子吃甜品是另一個胃吧!🤫多款泰式甜品,仲有芒果糯米飯添!令人讚不絕口!友人的小朋友超級喜愛爆谷,小型朱古力火鍋,同埋卑小朋友自製棉花糖機提供,小朋友食同玩得都很開心呀!今次的午餐自助餐,簡直係抵食夾大件!性價比超高的!
魔膳廚房
星期日的中午到達已經見到聖誕佈置,充滿聖誕氣氛呀! 🎄🎄

首先有沙津生果吧!仲有2款西式湯選擇!
另外,雞翼同薯蓉都很得我心!我來來回回拿了好幾碟呀 🤣🤣

今次的午餐自助餐,簡直係抵食夾大件!性價比超高的!