以前一直係四起嘅fans,但自從佢出咗名同埋裝修咗之後,啲包做得越嚟越差⋯個朱古力酥幾乎冇晒朱古力醬(看圖明曬 我以為自己入咗山窿今日俾多次機會佢,點知個雞尾包已經變到得返一半係有餡(圖2)我個口冇咁大可以食到成個包嘅左右面😅😅係味要我左面品嘗包味、右面先食餡呢?月餅又係,上年其實已經啲餡有啲散..唔係睇在佢個盒設計得意都唔會再買多年,結果今年都係越做越散,一咬即散…月餅我都忍佢,但佢係我公司樓下,我日日買包完全感受到佢越做越差,真係頂唔順…依家好多同事都逼住去買七仔啲包都唔買佢..😓總結:真心佢做臭咗個名,我比咗好多次機會 結果係愈嚟愈偷工減料..

沒有朱古力醬的山窿
左面包右面餡(少餡)的雞尾包
2022-11-14
TakeAway
$10 (Breakfast)