香港越嚟越多內地嘅食肆,More Yoghurt算係中等價位,主打水果健康飲品,而且用料好新鮮,相對於飲手搖飲品或者係奶茶,感覺上水果乳酪飲品會比較健康👀🙂‍↕️而且最近越開越多分店,咁啱今日喺旺角見到最signature嘅牛油果公仔,就飲番杯✨冬日限定瑰麗士多啤梨乳酪奶昔 $46最近士多啤梨當季,一定要嗌下季節限定😋入口好清新,飲到底仲有好多士多啤梨🍓乳酪味好香,但有香甜嘅士多啤梨,所以唔會酸,推薦要試吓✨芒果乳酪奶昔 $42之前都有飲過芒果乳酪奶昔,個人覺得質素好似都幾好,同印象中嘅味差唔多,就算依家唔當季,芒果都好鮮甜同埋香濃😋水準之作

冬日限定瑰麗士多啤梨乳酪奶昔 $46

芒果乳酪奶昔 $42