2022-06-05 919 views
呢間啲麵包好多人買,應該唔錯。假日中午同朋友兩人食午餐,用餐時間只有60分鐘,好幸運朋友前幾日就book 咗,唔係就要等位。呢到menu 有好多選擇,輕食有沙律,奄列,多士,份量大啲嘅有漢堡,poach egg muffin , 意粉,全日早餐等等。所以適合唔同口味嘅客人,都好多人一家大小嚟食。個餐仲包一份沙律或者soup of the day,今日湯係磨菇湯,朋友叫嘅,冇試。我要咗沙津,內裏有一塊橙,青萍果,菜好新鮮。面飽仲有一分牛油送。餐仲包一杯飲品,我要咗Zero coke 。主食都係叫咗沙津,係香草燒雞肉沙津,牛油果,蘆筍,杏仁片,煙肉意大利醋汁。沙津菜好新鮮,啲雞肉係菜下面,都幾嫩,牛油果其實係果醬,我唔食牛油果嘅,覺得幾好,冇清草味。dressing 調得幾好,清新,而唔過甜,份量light lunch 來説好足夠。如果想食多啲,可以選擇其他餐,見其他客人叫漢堡真係好大份嘅。可惜只能坐60分鐘,百幾蚊係沙田新城市廣場食西餐,真係抵。
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)