2020-11-08 849 views
呢間石磨腸粉食咗好多好多次!!雖然喺腸粉舖,但是我每次都會叫兩餸蒸米線,外加一份腸粉,對我來講,蒸米線先喺主角,健康又好食!唔係話腸粉唔好食,但係我認為蒸米線更勝一籌!每一次,啲同事通常叫一份,我都會叫兩份野食,每次食完都超級飽!兩餸蒸米線可以叫唔同嘅餸,可以自由配搭,而且仲係好平,想試多啲唔同嘢,再加其他料都只係加5蚊,抵到爆!而且唔會因為你叫得料多,其中每一份嘅份量就會少啲。佢其實每一個餸嘅份量都幾多,其他計算唔到,但係蝦喺可以十隻左右,定喺多過,唔記得了!所以其實每一次都唔會悶,而且啲嘢食喺新鮮,蝦一定彈牙!腸粉就喺睇我當刻想食咩就叫咩,而且唔少名都好得意,例如扮曬蟹腸粉之類!我幾乎食過曬,亂9咁拉腸粉啲料喺多到爆!唔信你叫一次就知!當時兩盒食完喺懷疑人生!而且佢嘅蔬菜腸粉都係,啲菜喺滿嘅!超級健康!佢嘅腸粉好好食,喺我食過最好食嘅腸粉之一,之前細個食過嘅腸粉已經唔見曬,但係佢依家係度!本人喺好食到係度做打手,全公司同事都食過,都話好食!仲試過佢哋嘅自家製大菜糕,都係好好食,可以當飯後甜品,天然又健康,而且又唔會喺果啲好甜嘅甜品,好快就會不知不覺間食完!

TakeAway