🔹之前Pooh食完大讚呢間野,讚到Olaf都忍住去咗飲😛飲完簡直愛上咗呢間手搖,好岩食奶素嘅人,希望佢係港島區開多啲分店啦🤤1️⃣ ⭐️火龍果堅果奶蓋(8/10) $39⭐️冇諗過火龍果同埋堅果會咁夾😳超有驚喜🤩火龍果打得好得好smooth,連啲火龍果籽都唔係好食到👍🏻奶蓋因為係用堅果所以比起普通牛奶蓋會結身少少,飲嘅時候會難飲少少,不過連埋火龍果汁飲會好飲啲🤫佢另外會有枝好cute 嘅鏟仔俾你鏟啲奶蓋梨食🤤就算冇得改甜度亦都唔會好死甜,感覺係似火龍果本身嘅甜味多啲,而奶蓋都唔係好甜,成件事罪惡感減200分🤩2️⃣ 朱古力榛果堅果奶 (7/10) $38呢一杯嘅堅果味超級重,有少少蓋過咗朱古力味,超鍾意堅果味嘅人應該會幾鍾意飲🤓雖然堅果奶同朱古力都好夾,但兩樣野加埋會變得好結,所以飲曬成杯會好飽🤭對比起火龍果,呢杯會冇咁Fresh,應該好啱冬天好凍又好肚餓嘅時候飲😂Olaf家姐就超鍾意飲呢隻味,但相比之下Olaf就麻麻哋啦

1️⃣ ⭐️火龍果堅果奶蓋(8/10) $39⭐️

2️⃣ 朱古力榛果堅果奶 (7/10) $38