2015-12-01 1235 views
今朝約咗客又未夠鐘就搵嘢食下,路過呢間新開張嘅酒店就膽粗粗去試下。其實早餐有好多選擇,但最終我揀咗健康早餐,一來因為我唔想食太飽,二來貪佢有我中意雜果Muesli感覺好似好健康咁,三來我貪佢係最平嗰個老實講,而家喺酒店食個早餐都唔平㗎,不過又唔係日日都係,加上可以claims entertainment, 搵個舒服啲嘅地方坐下等個客不失禮先啦。呢度可能太新,所以好靜好舒服,有種與世隔絕嘅感覺,對住女菝萃,好似我都書卷味重咗咁其實齋睇覺得個早餐冇咩嘢咁,但食落發覺都好飽,因為個Muesli 有希臘乳酪加咗香蕉,燕麥,果仁,藍莓同覆盆子,完全唔會話覺得唔夠飽。加埋杯咖啡,我就已經好滿足。有一個醒晨嘅早餐,Fresh my day
,三來我貪佢係最平嗰個

Healthy B'fast
Healthy B'fast