2016-10-02 476 views
星期天和家人出銅鑼灣消費購物,行完時代廣場後,再過對面利舞台中心行無印買下護膚產品及家品。佢地話行到好累又腳痛,建議響無印既cafe醫肚,看見份量不太大的,我都有小小怕唔夠飽,自己點了個四品料理。 這個四品料理,包一杯雜菜湯,一碗十穀飯,四品我點了芝麻炸雞,番茄牛肋條,鮮芒果露筍沙律,紫薯青蘋果沙律。看似好小的,但食落好飽的。番茄牛肋條好入味, 芒果沙律好fresh, 紫薯沙律係將紫薯整成泥再加青蘋果然後再做成一個紫色球狀,賣相很好, 味道也好佢地再點了一個三品料理,菜式有山楂醬豚肉,烤鯖魚配芒果芥末醬和沖繩烤野菜。還有點了牛油雜菜雞肉咖哩飯和鮮芒果露荀沙律用muji visa card簽賬還可儲無印積分呢

還有點了牛油雜菜雞肉咖哩飯和鮮芒果露荀沙律
用muji visa card簽賬還可儲無印積分呢
2016-10-02
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
  • 紫薯青蘋果沙律