2023-11-30 60 views
附近做完運動,嚟咗朋友介紹嘅西餐廳一試!朋友話呢間餐廳開業多年,行休閒慢活Cafe路線,而食物同飲品味道都唔錯!仲叫我要試吓黑毛豬或者比目魚!可惜今日自己一個食,只能試吓比目魚!🐟香煎格陵蘭比目魚配牛油忌廉汁 $198比木魚魚肉鮮嫩,細滑,煎得岩岩好,表面魚皮帶點金黃,好香脆!而魚肉食落好鮮味,醮上牛油忌廉汁,好Juicy,唔會煎得好乾!伴碟仲有薯蓉同蔬菜,薯蓉好好味,蔬菜好清新,配搭得10分好!朋友果然冇推薦錯👍🏻餐廳仲有多款特飲,可惜剛做完運動,不能飲甜的飲品。唯有下次再來光顧,試埋餐廳嘅特色飲料,以及黑毛豬!

🐟香煎格陵蘭比目魚配牛油忌廉汁 $198

2023-11-29