2016-10-18 1329 views
呢間炸雞店食物質素真係麻麻個日同家姐行完街 (又係CWB行 LOL)見到呢間又大間又係地舖 心諗應該唔差掛點知真係期望太大 食物真係麻麻其實一入到去 形式有D似快餐形式要自己行去買之後就會有人拎過去你張台到我地叫一個辣味炸雞同一個雪花冰係等既過程中 我見到個電視係咁播住炸雞既過程仲發現到原來韓國有炸雞大學專研究炸雞最重點係 佢地係而檻欖油黎整炸雞所以會比一般既炸雞健康好多到食啦炸雞都幾香 幾脆既不過D雞肉有D鞋 唔嫩口同埋炸雞既款式好少都係辣同唔辣呢D CHOOSE另外 個排佢推出左「紫薯雪花冰」心諗呢個實無死啦點知 下面真係全部都係冰黎上面只係灑上左少許既紫薯粉同一球雲尼拿雪糕所以真係麻麻

2016-09-28