2023-11-15 58 views
🔸蟹肉明太子意粉🍝呢個意粉既特別之處係用無穀質意粉嫁!勁多眀太子呀!加上有好多蟹膏同蟹肉,仲有濃郁嘅醬汁呀!好cream🥰但原來係唔就卡路里嫁👍🏻🔸Chicken Cheese Pizza 🍕 有希臘皮塔餅,雞肉,三重芝士,雜錦甜椒,橄欖,風乾薪茄,原來食pizza都可以食得好健康㗎,不過就辣辣地嫁!食唔到辣既朋友仔記食要小心d🔸Ham & Cheese with 63°C Egg有黑松露,意大利利風乾火腿,車打芝士,素酸種麵包,溫泉蛋,雜錦沙律🥗樣樣都有d,不過個麵包皮有點硬,但配上黑松露,意大利風乾火腿同埋車打芝士一齊食,唔好以為好唔健康呀!其實配上左素酸種麵包係好健康的!🔸抹茶鮮奶我的至愛呀!濃郁嘅抹茶味呀🍵
🔸蟹肉明太子意粉🍝

🔸Chicken Cheese Pizza 🍕