2024-05-22 544 views
今日又去到深水埗覓食、望見四處都好多食嘢店舖🤔、行到某一個地方望到呢間素年、係一間食素嘅cafe款式都有好多選擇☺️、入到去整間店面四處都係以綠悠悠草及紅蘋果為主題、整間店面係以柔和色澤不同木係枱櫈、簡潔坐著舒適我覺得都唔錯😚、同時喜歡食素嘅人仕唔錯之選、有好多不同特式素食選擇☺️!.午餐送指定飲品可升級飲品 -$12優惠.泰式香辣炸蝦秘製冬蔭公意大利粉 $118意大利粉望著都睇得吓🤤色香味都有、尤其是炸蝦口感仿蝦入口味道特別🤔、整碟意大利粉軟硬適中沾滿冬蔭公醬汁、令到更加惹味又美味又唔會好辣😋、配埋茄子腍軟索滿汁液一樣咁好食!.日式三文魚照燒豆腐麻醬撈稻庭烏冬定食 $158呢一款撈稻庭烏冬定食、整份望著都好幾款配菜🤔、本地菜關冬煮 、時令水果、 自家製漬物 、自家製芝麻醬等、整碗稻庭烏冬加添芝麻醬、令到味到香而美味😋烏冬軟硬適中、尤其是佢嘅配菜漬物、每一款口感各有不同美味、另外一款仿似三文魚爽口味道特別🤭!.自家製香蕉蛋糕配焦糖香蕉琥珀合桃 $68呢一款甜品望見都唔錯、整款賣相配搭都幾特別🤔、香蕉蛋糕食到入口啖啖香蕉味道😚入口鬆軟、加埋琥珀合桃甜而脆口好好食😋、再食埋條香蕉口感軟綿香甜!

午餐送指定飲品
可升級飲品 -$12優惠
泰式香辣炸蝦秘製冬蔭公意大利粉 $118

日式三文魚照燒豆腐麻醬撈稻庭烏冬定食 $158

自家製香蕉蛋糕配焦糖香蕉琥珀合桃 $68

呢一款甜品望見都唔錯、整款賣相
班蘭豆奶咖啡 $34

呢一杯豆奶咖啡賣相都唔錯、拉花望著都好靚清晰、飲到入口好香班蘭香😚奶香味都好滑口!
檸檬金盞花桂花茉莉花茶 $36

呢款花茶一款多種口味☺️、望見清香通透😚、有檸檬香配埋三種花清爽同清香味、入口清醇而帶點濃香味道😋、又唔會有澀口感!
2024-05-20
Type of Meal