2022-09-07
呢排食高熱量嘅野多,加上天氣鬼咁熱,好想食翻啲健康輕盈既meal~於是今晚同女朋友一齊去左呢間主打輕盈健康嘅餐飲~事不宜遲,肚仔餓了,睇一睇餐單先~一打開餐牌,大家可以自由配搭,大家可以揀7樣唔同既配料醬汁同飯底~有選擇困難症既朋友仔可以揀餐廳選定dinner set ~我同女朋友揀左兩個自由任配sets!八爪魚,壽司飯加珍珠糙米飯,酸蘿蔔,青瓜,雞蛋絲加牛油果,山葵乳酪醬!首先想講啲嘢好新鮮,材料非常之豐富非常之多,八爪魚爽口彈牙,牛油果同青瓜非常之新鮮,非常之爽脆非常之香滑!醬汁再加埋啲飯配搭得非常之好,飯香粒粒!食到非常飽!吞拿魚,珍珠糙米飯配沙律菜,酸姜,支豆,麻將豆腐,鮮蟹肉,再配辛味蛋黃醬!吞拿魚同蟹肉非常之新鮮,成碗飯充滿香辣,支豆非常之爽脆,豆腐非常之滑,蛋黃醬汁配飯非常之一流,食過翻尋味!總括而言,可以再次encore !
於是今晚同女朋友一齊去左呢間主打輕盈健康嘅餐飲~
事不宜遲,肚仔餓了,睇一睇餐單先~
有選擇困難症既朋友仔可以揀餐廳選定dinner set ~
我同女朋友揀左兩個自由任配sets!
總括而言,可以再次encore !