2010-04-27 303 views
估唔到可以係openrice見到活力食左佢地d三文治同沙律好多次,真係好好味,特別係佢地個薯仔碎旦沙律同燒雞三文治,燒雞加上青瓜同番茄簡直係我最愛,再加多杯果汁都係廿幾蚊,夠飽之餘又經濟,最緊要食得健康今日發現佢地原來有什菜沙律賣,結果買左一個試下,佢地既什菜沙律唔算太多材料,只係得生菜,青瓜,番茄仔同西芹,但係帶比我好大既驚喜,因為佢地唔係用沙律醬同千島醬,而係用我最喜愛既salad dressing,超㊣同埋今日個老細介紹飲士多啤利提子,冇諗過士多啤利同提子溝埋係咁好飲.我幾鍾意飲佢地d果汁,有時食完飯都會去買杯飲下,淨係佢地冇加糖水同冰呢樣野已經值得幫襯,好過佢隔離間果汁舖,果間好明顯地係有加糖水囉.
估唔到可以係openrice見到活力
2010-04-27
$28 (Lunch)
  • 燒雞三文治
  • 什菜沙律