2024-06-21 374 views
慢煮雞胸玉子綜合蔬菜飯 (使用珍珠米+日本雞蛋) $58賣相好靚 色彩繽紛 餸同飯分開上下兩層入面有雞🐔溏心蛋🥚玉子🍳西蘭花🥦翠玉瓜🥒車厘茄🍅慢煮雞胸煮得岩岩好 好入味 其他配料都好好味照燒鯖魚綜合蔬菜蕎麥麵 (冷麵) $58入面有鯖魚🐟秋葵⭐️西蘭花🥦 車厘茄🍅鯖魚好鮮甜 配搭埋蔬菜一齊食非常健康🫶🏻白桃烏龍茶 $8貓貓造型樽🐱外型好可愛烏龍茶帶點白桃味 夏日炎炎飲番啖一流💦-另外店家仲有三款足料燉湯賣🫢下次再幫襯可以買黎試下🫶🏻今日去開長沙灣見到有間外賣店係Sell健康餐多菜少肉岩晒我🤤非常有家的感覺🏠所以就決定外賣番屋企食下叫左一個飯同一個冷麵拎番屋企😋-慢煮雞胸玉子綜合蔬菜飯 (使用珍珠米+日本雞蛋) $58賣相好靚 色彩繽紛 餸同飯分開上下兩層入面有雞🐔溏心蛋🥚玉子🍳西蘭花🥦翠玉瓜🥒車厘茄🍅照燒鯖魚綜合蔬菜蕎麥麵 (冷麵) $58入面有鯖魚🐟秋葵⭐️西蘭花🥦 車厘茄🍅鯖魚好鮮甜 配搭埋蔬菜一齊食非常健康🫶🏻白桃烏龍茶 $8貓貓造型樽🐱外型好可愛烏龍茶帶點白桃味 夏日炎炎飲番啖一流💦-另外店家仲有三款足料燉湯賣🫢下次可以買黎試下🫶🏻同埋仲可以用外賣app落單 咁就唔洗特登落去買 岩
慢煮雞胸玉子綜合蔬菜飯 (使用珍珠米+日本雞蛋) $58

貓貓造型樽🐱外型好可愛
烏龍茶帶點白桃味 夏日炎炎飲番啖一流💦
另外店家仲有三款足料燉湯賣🫢
下次可以買黎試下🫶🏻
同埋仲可以用外賣app落單 咁就唔洗特登落去買 岩晒啲懶人😆
2024-06-21
TakeAway