2024-03-12 185 views
今次係第二次試牛摩,真係好鍾意一人邊爐嗰個愜意嘅感覺,舒舒服服咁按自己節奏去食。一如既往地職員服務態度好好 上菜速度快 出面任食區域都唔洗同人爭。我地兩個人食 揀左LV2精選牛肩胛 沙嗲同埋蕃茄湯底 個人認為蕃茄湯底比較吸引 一開始飲幾啖湯先 之後先開始烚牛黎食 個湯底會愈煮愈濃 食到中間唔洗點醬都會夠味至於醬料方面我揀左芝麻醬同埋柚子醋 都幾推薦嘅因為係咁食個湯底嘅味始終會厭 揀啲soft嘅汁可以解膩肉方面推薦牛肌腹同埋牛舌 牛肩胛略嫌唔夠厚身 冇好好吸到個湯底嘅精華 如果你都係嗌蕃茄湯嘅話豚肉係一個幾夾嘅不二之選 至於其他野食我只推青口 留意返佢係逐隻逐隻咁嗌 每次淨係可以嗌兩隻 所以記住每次落單都要嗌甜品方面 泡芺最出色 配埋佢個雪糕非常之夾整體黎講係一個幾好嘅體驗 唔係話會食到嘩一聲但想靜靜雞坐得舒服打個邊爐 住附近可以一試

甜品方面 泡芺最出色 配埋佢個雪糕非常之夾

2024-03-05