2012-01-27 67 views
第一次寫食評,係專程黎同大家分享食完呢間野感受!!!!四個字:不知所謂因為呢日隔離出名既煲仔飯鋪頭冇開,所以就好多人黎幫襯呢間野,而我同我男朋友就係咁入左呢間黑店第一,呢間野服務態度差到爆,一路落單D侍應一路講粗口鬧人,鬧同事鬧客人,見到大陸客聽唔明廣東話就不停咁鬧人D客追單,就大大聲同全場講:呢到冇得追單既,落左單既就等啦,追都冇用,唔會幫你專登搵張單出黎第二,今日佢地坐地起價,仲要加10%服務費,而且MENU價錢貴過平時勁多!!可能因為係年初四...平時一個煲仔飯28蚊,佢今日賣到35蚊仲要加一D侍應仲要仲大大聲同D遊客講話共產黨咁有錢,緊係要收你地多D我只係食左2個煲食飯加蠔餅已經要一百三十幾!!!第三,間野D食物垃圾到爆,個滑雞飯送到上黎,我O左咀,改名叫雞碎飯啦唔該我淨係影左個臘腸滑雞飯,最衰我淋完鼓油先記得影,如果唔係效果仲驚嚇!!!大家可以睇完我呢個食評,再睇下樓下果個食評,同一個飯之前同而家爭幾衰!!就知道呢間野幾咁黑心,見旺場就整D垃圾食物俾人食!!如果評分有負分,我絕對會俾負分永冇下次!,一定唔會再黎呢間野,奉勸大家,廟街有好多好食既煲仔飯,就係呢間咁難食咁不知所謂
第一次寫食評,係專程黎同大家分享食完呢間野感受!!!!

四個字:不知所謂

我只係食左2個煲食飯加蠔餅已經要一百三十幾!!!

如果評分有負分,我絕對會俾負分
差!!!!垃腸雞碎飯
永冇下次!,一定唔會再黎呢間野,奉勸大家,廟街有好多好食既煲仔飯,就係呢間咁難食咁不知所謂!!!

2012-01-27
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
  • 垃腸雞碎飯