Hiring
$60-$70
Hourly
See All 6 Jobs
2017-07-15 237 views
今天同朋友,去完科學館玩心想去吃午餐,便決定去看看這間地盧餐廳,鐵牛。牛肉麵啦呢間餐廳,真的有點似台灣夜市每次我經過呢間餐廳,都覺得可愛, 究竟入口處在那裡呢? 嘻嘻~今天終於有機會嘗試啦,叫了3款食物出名既牛肉麵,鹽酥雞包括滷肉飯,台灣香腸仔去到台灣 funion 餐廳 feel... 當然要加杯台式奶茶啦呢3樣野食,講真都好好味但是牛肉麵的湯底,就平平無奇,有點失望鹽酥雞,脆就夠脆,還有台灣味道的風味添,又唔肥,唔油,很好。只是肉質唔夠多汁,唔夠 juice,又是另一失望的。但服務員的態度就不過不失,原因是,有個抱住BB的爸爸,撞跌左個盤和筷子,職員竟然只是袖手旁觀,不理不睬,不幫忙收拾東西,要人家爸爸放下BB,去自己執回,這點咪要扣分啦!希望下次再有咁既事情發生,職員可以幫幫忙啦! 我同朋友看了,也呆了! 一個餐廳會有這事情發生嗎?你們不是茶餐廳,大排檔喎,希望你們會改善的!
今天同朋友,去完科學館玩
心想去吃午餐,便決定去看看這間地盧餐廳,鐵牛。牛肉麵啦

呢間餐廳,真的有點似台灣夜市

今天終於有機會嘗試啦,叫了3款食物

出名既牛肉麵,鹽酥雞包括滷肉飯,台灣香腸仔

呢3樣野食,講真都好好味

但是牛肉麵的湯底,就平平無奇,有點失望

你們不是茶餐廳,大排檔喎,希望你們會改善的!

夜市小香腸

台式奶茶

招牌紅燒牛肉麵

鹽酥雞便當
2017-07-15
$80 (Tea)
夜市小香腸
招牌紅燒牛肉麵