話說已經2年幾冇番韓國,不過留係香港都可以一秒回鄉既😍前排就同朋友去左海港城附近食韓國嘢😊一出lift已經見到好多Kakao friends🤍餐廳佈置都好似韓國小店keep住播緊韓國音樂節目😌好有feel_🍗炸無骨雞件 $198份量都好多下,除咗炸雞仲有薯條配埋👍🏻熱辣辣好香脆😋啲醬可以直接倒落炸雞入面會更加惹味🫓芝士泡菜煎餅 $138呢個泡菜煎餅小編覺得更加似Pizza🍕拎起嘅時候芝士有拉絲效果😍入面仲有滿滿泡菜😌幾特別,燶咗少少期待改進👍🏻🍑桃味3%真露 $22🍺米酒$48食炸雞又點可以唔飲番杯呢?🥂餐廳都有唔少酒類飲品提供,有啲仲要係香港比較少見架🤍桃味3%真露岩曬唔係好飲得但又想飲番2杯既朋友仔🥰米酒係甜薯味好特別,大家黎到都可以試吓🍠

_
🍗炸無骨雞件 $198