2025-01-13 0 views
肥仔約咗幾個朋友下個月去歐洲自由行,差唔多要book嘢,要開個大會。揾到呢間就腳又可以坐好耐嘅cafe,好正好想大讚!不過由於餐廳座位有限,入嚟前需要預先訂枱預約。🧳🧳韓式牛肋條牛肋條肉質鮮嫩、夠淋,而且有少少牛筋,增加口感。牛肋條醃製得恰到好處,帶有微微嘅甜味同香辣感。仲配有生菜絲。老闆好有心思,白飯造型非常可愛,係兔仔造型!🧳🧳芝士薯條芝士醬是老闆自家調製的,呢似係芝士同他他醬既混合,有酸酸甜甜,味道濃郁惹味,又唔會覺得油膩,幾開胃!薯條很厚身,炸得香脆剛剛好!🧳🧳潤喉茶老闆見我有兩聲咳,又知我想飲熱飲,推薦我呢養生潤喉茶。有乾嘅橙皮、菊花、薄荷、冰糖,小小草藥感覺,飲落喉嚨舒服晒!最正係熱飲可以加三次水,傾耐啲都唔怕口渴呀!總結,要搵個地方聚埋一齊真係唔容易,cafe有晚餐提供仲有多樣化Broad game 嘅樓!老闆one man band 但招呼周到,仲會教你玩broad game!!推薦俾要聚餐嘅朋友!

🧳🧳韓式牛肋條

🧳🧳芝士薯條