2022-06-19 205 views
🐾焗肉醬千層麵|$88依個千層麵係立即焗嘅,所以要小心個碟邊。上面嗰層係忌廉汁,之後先係一層嘅肉醬~我個人就一般忌廉汁個層,因為比較稀口感一般一🐾匈牙利燉牛肉飯|$88見係chef recommendation就立即選擇好~同埋我好鍾意食紅酒燴牛尾嘅😳首先我好鍾意個藍色碟😹然後個汁味道好好食,就係似紅酒燴牛尾個個汁,夠濃郁送飯真係一流。就咁睇覺得太多汁,我食到最後係清哂架🤭個牛都好冧,有啲薯仔,蘿蔔,絕對係好滿足午餐一🐾草莓bagel |$48我係一個好好好鍾意食有口感嘅嘢😹😹😹麵包入面首選係法包同bagel,所以男朋友好醒目地提議叫埋bagel試下。但有點失望呢,個包外皮比較硬,內裏都比較乾,冇麵糰嗰種回彈口感。一 🚏 Liberty Coffee & Wine (油麻地)油麻地窩打老道33號翠園大廈地舖一🧍🏻‍♀️🔖cafe有樓上座位,今次冇上去~ 行開旺角油麻地可以去舒服食野好地方🫶🏻一

🐾焗肉醬千層麵|$88

🐾匈牙利燉牛肉飯|$88

🐾草莓bagel |$48

一 🚏
Liberty Coffee & Wine (油麻地)
油麻地窩打老道33號翠園大廈地舖