K11有間高質壽司店 主打日本直送刺身! 而且午餐價錢係非常實惠! 粒粒飽滿嘅角切刺身丼 配上沙律 湯品 都只係148$! 一食就覺得自己好似身處喺日本咁🥹.除咗壽司刺身🍣 仲有串燒可以食! 全部都係即叫即整雞腎同雞胸軟骨串燒非常爽脆 咬落柔軟多汁 鹽燒就最正冬菇都燒得好juicy! 一啲都唔會太乾😋.我就叫咗壽司御膳 有湯烏冬同手握壽司 有九件手握壽司 玉子同埋兩件卷物壽司分別有赤身 中拖羅 大拖羅 海膽 三文魚籽 吞拿魚蓉軍艦 真鯛 金目鯛🐟等等我最愛一定係大拖羅同海膽 真係入口即溶 好綿密 海膽係北海道海膽 極度鮮甜!🥰.平時喺街食嘅角切魚生丼都係勁細粒 但呢度每粒刺身都好飽滿 有光澤感 一食就知係正嘢🩷尤其係角切油甘魚 三文魚 非常肥美 配上咸香嘅三文魚籽 甜蝦 成個飯撈埋一齊好好味呀🤤食完真係超滿足捧住個肚🫶🏻下次一定會嚟食埋晚餐睇吓有咩唔同🥳

除咗壽司刺身🍣 仲有串燒可以食! 全部都係即叫即整
雞腎同雞胸軟骨串燒非常爽脆 咬落柔軟多汁 鹽燒就最正