2019-07-12
旺角出咗名最多韓燒放題😋😋😋行到攰一攰冇嘢好行,又想食一餐大嘅,韓燒一定係最好嘅選擇😬😬😬依家啲韓燒越出越貴,好少一啲返回基本又平嘅韓燒🤔🤔🤔今次就同男朋友喺創興一樓間韓燒到試吓😎😎唔花巧夠晒踏實!價錢又平,重拾返一開始食韓燒嘅感覺♥️♥️晚餐時間$200左右一位已經算係平👍🏻👍🏻入到去座位好闊落,幾好坐,冷氣又足,唔會成間食肆都好大煙👍🏻👍🏻👍🏻嘢食種類選擇都幾多👍🏻👍🏻特別係熟食,要湯有湯,要海鮮有海鮮,炸物都有賴尿蝦同蟹都有得俾你揀♥️♥️♥️炒蜆又有豬腳薑又有,就連蔬菜都有三款俾你揀👏🏻👏🏻👏🏻當然唔少得冷盤,例如白雲鳳爪🤤🤤白飯任裝,可以話諗得出嘅都有得食👍🏻👍🏻👍🏻燒嘅肉類方面種類唔算多,但係就有齊你所需要嘅嘢🤓🤓雞,羊,牛,豬唔會少,重要嘅係佢refill食物嘅次數都幾多!確保新鮮👍🏻👍🏻魚生壽司呢啲一定唔會少😍😍冷盤都幾多下,又有自製沙律吧👍🏻👍🏻甜品方面豆腐花,番薯糖水,呢啲都有,最得意嘅係佢有一部自製棉花糖機😍😍😍我都見好多朋友走去玩㗎😬😬😬重拾一下童真呀嗎😬😬另外仲有朱古力噴泉👏🏻👏🏻同埋少量甜品同埋生果全部放喺冰櫃入面,確保新鮮👍🏻雪條雪糕選擇都幾多,韓式冰條同埋軟雪糕都
晚餐時間$200左右一位已經算係平👍🏻👍🏻
同埋少量甜品同埋生果全部放喺冰櫃入面,確保新鮮👍🏻
雪條雪糕選擇都幾多,韓式冰條同埋軟雪糕都有🤓🤓
嘢飲選擇中規中矩啦!啤酒都有幾款,不過就略嫌茶嘅選擇比較少啦😗😗
所以總括而言呢一間韓燒,呢個價錢有咁多選擇都真係好抵食👍🏻👍🏻