2018-09-30 56 views
觀塘嘅工廠大廈除咗有outlet之外,週末成日都會有市集。今日約咗Mary行市集,我知道開源道附近嘅工廠大廈有好多樓上cafe。😋記得之前見過呢一間做lunch buffet嘅promotion,所以今次就試下。見到價錢都唔係好貴,成人$88,小童仲平$48。本來以為好難搵啦,但係又唔係,由APM行過去鱷魚恤個開源道出口,隔離就係呢一間工廠大廈。👍🏼行樓梯上一層,樓梯都裝飾得好靚,仲擺咗幾部電視,顯示着餐廳Menu。上到去都幾多人,有啲一家大細,有啲係朋友傾計。投影器播住卡通片,小朋友好乖咁係到睇😂一坐低就有個Menu係枱面,每人可以叫一杯野飲。😗我揀咗嘢飲之後就出去睇吓有咩嘢食,一點幾先至到,好驚冇晒嘢食。出到去真係尾水,開頭好sad。攞完返嚟之後,到Mary 出去攞,原來啲食物已經refill 晒。😍😍👏🏻幾好佢refill效率好高👍🏼⭐️前菜有沙律⭐️餐湯有兩款⭐️有飯,炒烏冬,炒意粉,炒飯😊呢度幾抵食,再加上佢係buffet,唔會話趕人走。啱晒同朋友慢慢傾計。
上到去都幾多人,有啲一家大細,有啲係朋友傾計。

投影器播住卡通片,小朋友好乖咁係到睇😂
一坐低就有個Menu係枱面,每人可以叫一杯野飲。😗

👏🏻幾好佢refill效率好高👍🏼
⭐️前菜有沙律

⭐️餐湯有兩款

⭐️有飯,炒烏冬,炒意粉,炒飯