今晚同朋友一行5人用openrice優惠券去緣味小聚,體驗奇差,希望各位三思係咪真係要去呢間餐廳食野,以下慢慢細說重點:1。優惠券並無告知要額外收費原本係見到好似平左,幾抵食所以買優惠券,點知去到發現要收$48醬油費,加埋係$346,而原價係$348,係平左$2啊!我真係多謝晒你啊!$48醬油費你比左啲咩我啊?蒜、蔥、辣椒同豉油,無喇,你可唔可以比啲誠意我?比多幾個醬啊?2。座位窄我一早打去訂5位先買優惠券,但原來呢間野所有枱都係for 4個人,咁你唔一早講定可能有啲窄?5個人逼落去4個位,張枱又唔係大,幾個男人坐真係冇空間可言。3。服務態度&效率差先唔講老闆西口西面(可能佢習慣左),我哋叫店員同老闆都叫左3、4次比個QR Code我哋落order,諗住等海鮮都可以食住其他野先,點知一路都冇比。另外,我哋食火鍋前都冇郁過個鍋,但個老闆態度比較差咁問我哋係咪又整到個鍋錯左位置搞到熱唔到,隔左一陣佢見仲未滾又問我哋係咪踢到個插頭,但明明我哋所有人都冇郁過(even蒸海鮮我哋都係叫店員幫我哋夾,因為蒸鍋蓋有啲熱)。4。對食物十分十分失望本身已經收緊我300蚊,但大部分海鮮都唔係好新鮮,蟶子同

1。優惠券並無告知要額外收費

2。座位窄

3。服務態度&效率差

4。對食物十分十分失望
本身已經收緊我300蚊,但大部分海鮮都唔係好新鮮,蟶子同扇貝更加係十分之細,蟶子長度大約係等於我嘅尾指。除此之外,火鍋湯底清淡,冇乜味道,餐廳提供嘅飲品亦係比較冷門,整體食物比較好嘅可能係點心同牛肉。

總括而言,我認為緣味小聚可以話係近一,兩年食過最唔抵食嘅餐廳,甚至有一種比人呃左去食嘅感覺。
2023-10-17
Dining Offer