2011-09-13
上星期有朋友生日, 有人提議去呢間餐廳食, 雖然好少去呢區, 但原來拾地鐵係上環站落,行幾分鐘就到, 好方便. 間餐廳感覺好舒適, 座位又寬敞, 個waiter好有禮貌. 我叫左其中一款set menu, 個appetizer味道唔錯, 但我至愛係main course既牛扒, 肉質好鮮嫩, 好juicy, 食得出係好新鮮既材料, 最後當然唔少得美味既甜品啦! Strawberry不嬲都係我既favourite, 件pancake好crispy, 食完就perfect啦!而呢間餐廳既集團重有開朱古力店, 所以我都叫左杯朱古力飲品, 據聞係用比利時新鮮朱古力沖調, 果然朱古力味非常濃郁. 今次個朋友真係好介紹, 無論係環境, 食物同服務, 都係優質享受,價錢又唔係太貴, 係三五知己一邊食一邊傾既好地方. 我下次要再約另外既他朋友去試下其他菜式先得.
行幾分鐘就到, 好方便.
先得.