2023-09-30 24 views
Deep Sea Oyster & Steak尖沙咀環境不錯的海洋西餐廳,首推熱食!尖沙咀要搵食,好多時都係厚福街,今次試咗去山林道嘅銀座大廈,
一般黎講,樓上鋪平租,性價比都會好啲,識得食得smart 啲嘅朋友仔都會識!
環境以遊輪為主題,有種置身豪華遊輪嘅感覺,位置唔算多,有種cozy嘅感覺!

今次叫咗個深海商務套餐,二人餐黎。

1️⃣餐湯: 南瓜湯,夠濃夠滑,不錯不錯。2️⃣什菜沙律:正常發揮3️⃣新鮮靚生蠔:每人兩隻,美國好creamy! 入口即溶,西非就爽口,有對比就更知自己鍾意食啲乜。4️⃣刺身拼盤: 厚切三文魚.新鮮象拔蚌.甜蝦,賣相唔錯!味道都不錯。5️⃣煎脆皮鵝肝 : 上得好靚,個鵝肝煎得香,配塊多士都好夾!唔會太膩。6️⃣紐西蘭羊架:煎得香,特別欣賞啲配菜係靚同埋都好食嘅7️⃣深海海鮮拉面: 喜出望外,蟹柳個味係好似係真長腳蟹柳,而隻大蝦都好香蝦味,感覺係有煎過,成個拉麵一啲都唔hea整體黎講,日式加西式,環境加地段,係不錯嘅選擇!
Deep Sea Oyster & Steak
尖沙咀環境不錯的海洋西餐廳,首推熱食!

今次叫咗個深海商務套餐,二人餐黎。

1️⃣餐湯: 南瓜湯,夠濃夠滑,不錯不錯。
2️⃣什菜沙律:正常發揮

6️⃣紐西蘭羊架:煎得香,特別欣賞啲配菜係靚同埋都好食嘅

整體黎講,日式加西式,環境加地段,係不錯嘅選擇!