永順食店對於沙嗲牛肉麵控一定不陌生😆因為佢嘅香濃沙嗲牛肉吸引咗不少慕名而來的座上客排隊當然亦躲不過啦🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️但要說到令人念念不忘嘅美食芝士留心蛋豬扒治意外跑岀呢😳🥪芝士流心蛋豬扒治 $29 +$2 烘底橫切面睇落相當震撼🤯荷包蛋汁加上半溶芝士實在太誘人加上一片厚厚的酥炸豬扒,外皮有點鬆脆一口鹹香就是滿足呢🤤然後烘底當然是必須的‼️🍜沙嗲牛肉岀前一丁 $30沙嗲牛肉麵嘅靈魂湯底好重要雖然可能因為煮麵嘅水dun得唔夠乾令湯底相對唔夠濃稠🤔但湯頭仍然醇厚,薑汁味岀,花生味靠後,飲落都順口牛肉無渣加上岀前一丁爽彈麵條食落舒暢😌🍗炸雞翼 $28偏細隻,不過新鮮炸,味道可以🫘奶茶紅豆冰 $19他們家的紅豆飽滿軟綿,甜度剛好,配上絲滑奶茶,大推‼️-🥪永順食店🏡地址: 元朗安寧路2號冠煌樓地下☎️電話: 2474 7074🕙營業時間: 06:30-17:30 (Mon-Sun)———————————————🌿以上圖文由Bobowannaeat版權所有,轉發需授權喔🌿鍾意我的分享請 ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ, ʟɪᴋᴇ, ꜱʜᴀʀᴇ & ꜱᴀᴠᴇ ❤️🌟繼續關注我的貼文請𝙁𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 @bobowann
永順食店對於沙嗲牛肉麵控一定不陌生😆
因為佢嘅香濃沙嗲牛肉吸引咗不少慕名而來的座上客
排隊當然亦躲不過啦🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️

但要說到令人念念不忘嘅美食
芝士留心蛋豬扒治意外跑岀呢😳

🥪芝士流心蛋豬扒治 $29 +$2 烘底
橫切面睇落相當震撼🤯
荷包蛋汁加上半溶芝士實在太誘人
加上一片厚厚的酥炸豬扒,外皮有點鬆脆
一口鹹香就是滿足呢🤤然後烘底當然是必須的‼️

🍜沙嗲牛肉岀前一丁 $30
沙嗲牛肉麵嘅靈魂湯底好重要
雖然可能因為煮麵嘅水dun得唔夠乾令湯底相對唔夠濃稠🤔
但湯頭仍然醇厚,薑汁味岀,花生味靠後,飲落都順口
牛肉無渣加上岀前一丁爽彈麵條食落舒暢😌
沙嗲牛肉岀前一丁

🍗炸雞翼 $28
偏細隻,不過新鮮炸,味道可以
炸雞翼

🫘奶茶紅豆冰 $19
他們家的紅豆飽滿軟綿,甜度剛好,配上絲滑奶茶,大推‼️

🥪永順食店
🏡地址: 元朗安寧路2號冠煌樓地下
☎️電話: 2474 7074
🕙營業時間: 06:30-17:30 (Mon-Sun)
———————————————
🌿以上圖文由Bobowannaeat版權所有,轉發需授權喔
🌟繼續關注我的貼文請𝙁𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 @bobowannaeat (ㆁωㆁ*)
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)
  • 沙嗲牛肉出前一丁
  • 奶茶紅豆冰