2021-11-22 428 views
Sa妹本身唔食牛 今日陪友人試沙爹牛關注組名列前茅嘅一間舖 又幾有驚喜沙爹牛煎豬扒出前一丁+ 沙爹煎雞扒蟹黃麵🍜沙爹味真係幾香濃 煎豬扒都十分惹味 煎雞扒表皮更煎得香脆 不過食多左會感覺略鹹 見佢麵底有個幾特別嘅選擇-蟹黃麵 問左店員話係另一種日本入口嘅麵 睇落賣相就同出前一丁一模一樣 味道試真D好似真係香少少🤏😂雞翅🐥見到隔離檯叫又好想試下🤣又真係無失望 表皮焦香 Sa妹秒速清曬 不過都係個句 有少少鹹奶油豬🥯尼個真係唔可以唔講 因為包實在烘到太香脆 再加上不敗嘅煉奶 好想再Encore!(P.S趣事一則:隔離檯見我地食到咁滋味 又即刻落單叫左份🤣🤣)佢午飯時間真係好多人排隊 如果想試 可以下午茶時段去 唔使排就入得去 推介指數:⭐️⭐️⭐️💫(總分為5⭐️,💫為半粒⭐️)

沙爹牛煎豬扒出前一丁+ 沙爹煎雞扒蟹黃麵🍜

雞翅🐥

奶油豬🥯

推介指數:⭐️⭐️⭐️💫
(總分為5⭐️,💫為半粒⭐️)