2019-05-06 164 views
《肥姐蠔餅婆》蠔餅 $35(9/10)入元朗必食選,唔係肥肥誇大,真係好好食。首先一大塊蠔餅,上面落超多芫茜蔥, 如果唔鍾意食芫茜蔥嘅朋友記得要提肥姐,賣上超級吸引。蠔餅就無數過有幾多蠔,但可以講啖啖都食到蠔, 雖則蠔不是好大個d,但勝在無腥味, 配上個炸粉香脆可口, 簡直好似天衣無縫!!!😋😋肥肥覺得相比大排檔呢個更加好食都, 但 兩者有分別嘅,特別係個炸粉上面, 大排檔嗰啲就比較似食餅個感覺,而肥姐嗰啲就比較似食薯片較脆口!!最鍾意食脆口嘅肥肥,所以我鍾意隻肥姐嘅蠔餅😍😍😍另外仲有秘製辣汁,類似泰國嘅辣汁,鍾意食辣嘅朋友記得唔好錯過!🌶️🌶️ 溫馨提示:大家記得排隊時候靠欄桿排隊唔好阻住路人⚠️⚠️==============================味道:(9/10)抵食:(10/10)環境:(7/10)服務:(8/10)
《肥姐蠔餅婆》

蠔餅 $35(9/10)
最鍾意食脆口嘅肥肥,所以我鍾意隻肥姐嘅蠔餅😍😍😍
抵食:(10/10)
環境:(7/10)
服務:(8/10)
蠔餅
2019-05-05
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
蠔餅