2023-03-05 60 views
同大西北嘅朋友慶祝生日又驚撞中佢食過嘅餐廳. 所以先揀咗呢個先開咗3個月嘅居酒屋.入到去就覺得呢個地方好舒服, 因為廚師同客人係傾得好開心. 餐廳主打嘅串燒類有唔少係雞嘅稀有部位. 例如雞掌心, 雞尖咁, 客人未必知道, 所以上碟時候廚師都會輕輕介紹一下. 頭盤鯛魚刺身擺盤好靚, dipping 係酸汁好吊味. 最最鍾意係個蟹膏豆腐, 先$28蚊, 但係成舊都蟹膏味濃, 完全唔覺得自己係食緊豆腐! 試咗好多唔同嘅雞啲部位. 成件事好新奇同大開眼界. 係一次唔錯嘅體驗~🐟 鯛魚🍮 蟹膏豆腐🥘 雞湯羽衣烏冬🍍 招牌焦糖菠蘿🍶 清酒 24🍢 串燒燒雞尾 | 雞頸 | 燒雞冠 | 雞蠔肉 | 煙肉廣島蠔 | 燒雞皮 | 雞胸軟骨 | 雞掌心 | 雞心 | 大蔥雞肉

🐟 鯛魚
🍮 蟹膏豆腐