2024-06-23 2127 views
元朗開咗新商場 呢日放假就去咗行吓 見到呢間日式燒肉店未開門已經有人喺門口等入座 就好奇想去試吓啦🤨 我同友人一人叫咗一份燒肉定食黑毛和牛大判燒盛盒呢個套餐嘅所有肉類都係嚟自鹿兒島嘅和牛😋 特別推介呢個大判燒!鹿兒島A4和牛西冷 係一大片佈滿雪花嘅和牛😻 店員更主動幫忙燒 務求我哋食到最佳嘅質素 唔會燶晒👻 再點埋溫泉蛋一齊食真係一流👍🏻 非常推介大家試呢一個大判燒 另外仲有鹿兒島和牛裏腹小排同埋鹿兒島和牛背末脊肉 兩款都係油脂感滿滿嘅和牛 燒完唔會太過油膩🔥黑毛和牛拼雞腿友人嗌嘅套餐都包括咗和牛腹柳小排 同樣係好juicy嫩口嘅😙 另外仲有雞腿肉 雞肉都唔會太過乾 層雞皮仲可以燒到好香脆添呀🍗 套餐套餐包括日本珍珠米 小食 餐湯同埋沙律🥗 呢日嘅小食係醃牛舌嚟嘅👅 牛舌整得好腍呀甜品每份甜品有齊杏仁豆腐同埋抹茶雪米糍 杏仁豆腐超嫩 抹茶雪米糍味茶味香濃🍵飲品我地嗌咗凍神戶茶房烏龍茶 呢個係日本製造嘅支裝烏龍茶😮 另一杯係巨峰提子乳酸梳打 味道唔會太甜 酸酸甜甜嘅開胃呢間燒肉店嘅肉類質素真係唔錯 黑毛和牛嘅牛味真係幾濃 難怪未開門已經有客等😎

黑毛和牛大判燒盛盒
黑毛和牛大判燒盛盒