2024-08-08 245 views
全新商場「元點」係6月已經開幕,係一個大型既商場連接形點同元朗西鐵站,絕對是假日好去處,可以吃喝玩樂一日😉「Pause it」都開左係元點,一間以簡約🪵木色既裝修成打卡既Cafe,可以慢慢舒服享受😌🦐虎蝦青醬扁意粉 $108採用青醬同以蕃茄仔蘆筍煮成的扁意粉,再放上香煎大虎蝦點綴,味道剛好,亦都唔會太膩🌸明太子櫻花蝦意大利粉 $98每條意粉都掛滿明太子櫻花蝦,成個意粉好Creamy,所以意粉上配有一堆青瓜絲🥒,可以中和左好Creamy既感覺,仲有少少既明太子辣,幾過癮😋☕️竹炭鮮奶咖啡 $42黑色既鮮奶咖啡,配上一百分既拉花,係一隻羊頭既拉花,超靚,味道好濃郁既咖啡味👍🏻📍 PAUSE IT (元朗)🗺️ 元朗朗樂路1號元點L1 樓B120號舖

🦐虎蝦青醬扁意粉 $108

🌸明太子櫻花蝦意大利粉 $98

☕️竹炭鮮奶咖啡 $42

📍 PAUSE IT (元朗)
🗺️ 元朗朗樂路1號元點L1 樓B120號舖