2024-06-06 20 views
今次介紹一間朗屏河附近的一間日式居酒屋小店,細細間店位置不大但美食種類包羅萬有,刺身、壽司、串燒、天婦羅、丼物一應俱全。武士之魂刺身盛 $438餐廳招牌刺身菜式,好似每個人黎都會食既選擇。多款刺身菜式最深刻真係海膽,海水味甚重又帶點清新感覺;拖羅鮮嫩口感又帶豐富魚油香氣;魷魚、赤貝等刺身同樣新鮮和味。芝脆三文魚反卷 (4件) $68大大件反卷面上鋪滿邪惡芝士,再用火槍輕輕面上燒炙,令三文魚跟芝士完美交融,必叫之選!吉列炸蠔 (4件) $38外皮炸得香脆可口,輕輕沾上沙律醬令口感增加更多層次。蒲燒鰻魚丼 $88怕唔飽特意叫個丼飯,日式便當盒放著大大條鰻魚,再加上紫菜絲及鰻魚汁,大滿足選擇!
今次介紹一間朗屏河附近的一間日式居酒屋小店,細細間店位置不大但美食種類包羅萬有,刺身壽司、串燒、天婦羅、丼物一應俱全。

武士之魂刺身盛 $438

芝脆三文魚反卷 (4件) $68

吉列炸蠔 (4件) $38
外皮炸得香脆可口,輕輕沾上沙律醬令口感增加更多層次。

蒲燒鰻魚丼 $88
  • 武士之魂刺身盛